Populaire berichten

woensdag 30 mei 2012

Dineren 2.0


Restaurant Izkaya op Lijnbaan 40-42 in Rotterdam laat zien dat beleving en innovatie hand in hand gaan met elkaar. Naast de warme ambiance en lekkere Aziatische gerechten in tapasvorm, biedt dit restaurant je iets wat je waarschijnlijk nog nooit eerder bent tegengekomen.
Dineren 2.0 doe je dus bij het high tech restaurant Izkaya, Neerlands eerste interactieve restaurant.

Bij Izkaya krijgt uit eten een interactieve dimensie. Via een trackpad en een projector boven de tafel kun je alles zelf bestellen: van drankjes en gerechten tot je favoriete tafelkleed. Als je niet kunt kiezen wat je wilt eten, blader dan eens door de digitale menukaart. Je gerechten worden rechtstreeks geprojecteerd zodat je direct ziet wat je op jouw bord kunt verwachten. Met een hand in de lucht tevergeefs lonken naar bediening is dus ook verleden tijd. De rekening kun je opvragen via een simpele druk op de knop. Daarnaast kun je live een kijkje nemen in de keuken en spelletjes spelen met je gezelschap. En als kers op de taart: deze ultieme high tech beleving is helemaal compleet dankzij de uitstekende service van de gepassioneerde bediening.

Ben je in de buurt en op zoek naar beleving en innovatie, breng dan zeker eens een bezoek aan restaurant Izkaya.

Ikzelf vond het een aparte, leuke en heerlijke ervaring. Tijdens het wachten op je eten kun je heerlijk genieten met je familie van een ouderwets potje zeeslag. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten